Professionelt håndværk med​​
​kunden i centrum​

Hos Henrik W Hansen VVS El og Blik A/S er du sikret kompetent service og rådgivning.

Vi sørger også for hurtig udrykning, hvis uheldet er ude.

Hvad kan vi tilbyde​

Hvad siger vores kunder​

Professionelt håndværk med​​
​kunden i centrum​

Hos Henrik W Hansen VVS El og Blik A/S er du sikret kompetent service og rådgivning.

Vi sørger også for hurtig udrykning, hvis uheldet er ude.

Hvad kan vi tilbyde​

Hvad siger vores kunder​

Vi laver blikarbejde i høj kvalitet​

Blikarbejde er én af vores spidskompetencer

Har I brug for en dygtig blikkenslager? Hos Henrik W. Hansen VVS, EL & BLIK kan vi klare alle typer opgaver inden for blikarbejde. Intet projekt er for stort eller småt for vores dygtige blikkenslagere.

Vi arbejder i mange slags materialer: både almindeligt og forpatineret zink, kobber, naturskifer og eternit. Vores dygtige blikkenslagere har et godt og indgående materialekendskab, og derfor kan vi vejlede jer igennem hele processen med jeres nye tag eller facade. Hvis I er i tvivl om hvilket slags materiale, I skal vælge, står vi altid klar med gode råd og idéer.

Vi har altid både udseende, pris og vedligeholdelse med i vores overvejelser, så I er sikre på at få den optimale løsning. Vi fremstiller færdige render på vores værksted, som vi leverer til både private og erhverv. Vores glade og tilfredse kundekreds bor på hele Sjælland, blandt andet områderne København, Amager, Hvidovre og Rødovre, og tæller erhvervskunder såvel som private. 

Fordele ved vores blikkenslagere

​Hvis I vælger os som jeres næste blikkenslager, kan I regne med at få et slutresultat, I kan være tilfredse med. Med mere end 40 års erfaring med blikarbejde leverer vi altid kvalitetsarbejde, hvor der er blevet kælet for detaljerne.

Vores slutresultater lever altid op til alle vores kunders ønsker og forestillinger. Kunden er nemlig vores højeste prioritet, og vi vægter jeres tilfredshed højt. Vores firma består af flere forskellige fagpersoner, som er dygtige inden for hver deres fag. 

Hvis I har brug for hjælp til andet end blikarbejde – eksempelvis af en el- eller vvs-installatør – så klarer vi også den opgave.

Indhent et godt tilbud på jeres opgave

I kan altid være sikre på at få et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud hos os, inden vi går i gang med projektet. 

I skal blot kontakte os for at høre mere – så står vi klar til at hjælpe jer og besvare eventuelle spørgsmål.

Hvad siger kunderne

Her kan I se kundeudtalelser fra trustpilot eller følge vores dagligdag på Facebook. Vi opdaterer ofte vores profil med seneste nyt fra firmaet.

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Helt klart et firma jeg vil bruge igen"

Blev anbefalet Henrik w Hansen af en ven. De leverede til fulde. Der dukkede en vvs og hans minion op til aftalt tid. Alt blev løst som aftalt. Det var meget tydeligt på deres samtaler at der ikke blev skåret nogle hjørner, alt blev løst og jeg er helt tryg ved kvaliteten af det udførte arbejde. Min gamle vandlås passede ikke til det, der skulle monteres, det blev løst uden problemer. 

Jeg blev løbende sat ind i vedligeholdelsen af det installerede og der blev ryttet pænt op ved afgang. Har netop modtaget fakturaen og vvs arbejde er bare dyrt, men regningen var udførlig og der var påført de særlige ting der var ved opgaven. Fx. At der var brugt tid på at få plads til det hele i mit lille skab. Helt klart et firma jeg vil bruge igen.​

Taus Jørgensen

"El til nyt komfur"

Ville bare sige tusind tak for god, hurtig og professionel service. 

Det har været en fornøjelse!​

Cecilie Hölmich Poulsen

"Stor tilfredshed med indsatsen."

HWH har lavet nyt badeværelse i vores gamle Københavnerlejlighed. Alt er udført med det flotteste finish, og arbejdet blev løbende koordineret, så tidsplanen holdt, på trods af et gammelt hus, der krævede lidt flexibilitet og særlige løsninger. God service og venlig kontakt til underboen, som blev blandet ind i byggesagen, uden selv at have valgt det. Vi kan varmt anbefale firmaet, både til små og lidt mere omfattende opgaver, der skal holde rigtig mange år frem i tiden

Christian Dreyer Nørgaard​

"Pålideligt VVS Firma som laver et godt stykke håndværk"

Min kone og jeg stod med et akut problem med vores gamle rør, efter kommunen havde ændret rør frem til vores vandmåler. Vi fik en kyndig besigtigelse og hurtigt skiftet alle de gamle rør og radiatorer i vores bolig til aftalt pris.

Jeg kan varmt anbefale firmaet med de smilende og hurtige/dygtige medarbejdere

Glenn Lorentsen

"Super tilfredse!!"

Vi har fået lavet nyt badeværelse. 2 små rum blev ændret til et stort rum.

Alle håndværkere var søde, venlige og meget professionelle.
Badeværelset blev lavet, som om det var til dem selv eller deres mor.
Vi har INGEN klager!

Carsten H. Lauritsen

Din garanti for en god service

Er I interesserede?

Indhent et uforpligtende tilbud på jeres næste vvs- eller elopgave

​Hos Henrik W. Hansen VVS, EL & Blik A/S sætter vi stor pris på personlig kontakt og service. Kontakt os allerede i dag og få den rette vejledning, når I skal starte jeres næste byggeprojekt op.

E-mail

hwh@hwhvvs.dk

Adresse

Englandsvej 358 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Få professionel rådgivning og vejledning

Vi sidder klar til at modtage jeres henvendelse. Vi kan kontaktes alle ugens dage og giver gerne et tilbud på jeres opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​